Geen categorie

SUCCESVOLLE START – YAN OP MAAT

WE DID IT!

De allereerste training van YAN OP MAAT is een feit. Dat wij journaliste Ratiba Basir voor de eerste training heb gevraagd is niets voor niets. Een vrouw die niet alleen goed is in haar vak, maar ook harten weet te raken door haar authenticiteit en binding met dit programma.

Van  idee naar goedlopend bedrijf – leer ondernemen met perspectief en lange termijn focus. Ontwikkel ondernemerscompetenties samen met ondernemerscoach Fatima Essahsah en verschillende beroepsprofessionals uit de praktijk.Met YAN Op Maat als starthulp voorkom je dat je in de welbekende valkuilen (lees: alle kanten opvliegen, verkeerde product/markt fit, ondoordachte investeringen, uitstelgedrag, et cetera) van een startende ondernemer valt. We kijken kritisch naar je doelen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsplannen concreet én haalbaar zijn. Programma Met YAN op maat ontwikkel je jouw ondernemerscompetenties op verschillende aspecten. We verdiepen ons in valkuilen en succesfactoren: opstellen van je bedrijfsplan, belastingzaken & de wondere wereld van public speaking, branding, marketing en strategie.

Aanmelden of meer informatie ontvangen? Mail naar info@bureauyan.nl.

yan-op-maat