MELD JE AAN – YAN OP MAAT

yan=op-maat

Deelnemers van YAN op maat komen maandelijks in de studio van MOMA&CO in Amsterdam voor trainingen, individuele adviesgesprekken en coaching. De jongeren en (jong) volwassenen die wij met onze projecten weten te bereiken, zijn voor veel culturele instellingen nog steeds een grote uitdaging. Raisa van Velden (stagiaire, vierde jaar communicatiewetenschappen) heeft in 2018 onderzoek gedaan naar de doelgroep van Bureau YAN en hoe wij deze groep kunnen laten ‘meedoen’ in de culturele sector. Het ondernemen van specifieke acties gericht op het vergroten van diversiteit, heeft effect.

Van idee naar goedlopend bedrijf – leer ondernemen met perspectief en lange termijn focus. Ontwikkel ondernemerscompetenties samen met ondernemerscoach Fatima Essahsah en verschillende beroepsprofessionals uit de praktijk.Met YAN Op Maat als starthulp voorkom je dat je in de welbekende valkuilen (lees: alle kanten opvliegen, verkeerde product/markt fit, ondoordachte investeringen, uitstelgedrag, et cetera) van een startende ondernemer valt. We kijken kritisch naar je doelen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsplannen concreet én haalbaar zijn. Programma Met YAN op maat ontwikkel je jouw ondernemerscompetenties op verschillende aspecten. We verdiepen ons in valkuilen en succesfactoren: opstellen van je bedrijfsplan, belastingzaken & de wondere wereld van public speaking, branding, marketing en strategie.

YAN Op Maat is het ondernemersprogramma met een reeks eerlijke, onwijs leerzame én inspirerende verhalen van beroepsprofessionals. Volg één training of meld je aan voor het lidmaatschap en ontwikkel je vaardigheden op alle aspecten. We bieden lidmaatschappen aan vanaf een maand, een half jaar of een jaar.

yan-op-maat

Vragen? Schroom niet om te mailen naar: info@bureauyan.nl en krijg binnen 48 uur een reactie.

Eerste training:

joined-video-43aa86dc486245179f8f8178d022be00

Betaling losse training: E 25

Naam: Bureau YAN

IBAN: NL90 ABNA 0248829742