Over Bureau YAN

ondernemerschap

De culturele schakel tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen in Amsterdam.

Fatima Essahsah is een veelzijdige ondernemer en creatieve kracht die bruggen slaat tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen in de randstad. Haar reis naar ondernemerschap begon 14 jaar geleden, na het behalen van haar bachelor in Social Work. Met een passie voor sociale impact en culturele diversiteit heeft ze een markante rol gespeeld in de creatieve sector en de gemeenschappen die ze bedient.

Fatima is de drijvende kracht achter YAN, haar advies- en projectbureau dat zich specialiseert in het begeleiden van ondernemers en het creëren van conceptuele programma’s voor gemeentes en organisaties. Ze gebruikt mode, kunst en cultuur als krachtige middelen om sociale en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Haar innovatieve benadering heeft geleid tot inspirerende initiatieven en samenwerkingen die gemeenschappen versterken en groei bevorderen. Naast haar werkzaamheden voor YAN is Fatima een getalenteerde sieradenontwerper voor STONES STORIES. Deze duurzame sieradenlijn, gedragen door ambachtelijke vaardigheden geworteld in de Joods-Marokkaanse tradities, vertelt het cultureel erfgoedverhaal van Noord-Afrika. Haar unieke ontwerpen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar dragen ook de diepe geschiedenis en betekenis van de regio met zich mee.

Fatima Essahsah belichaamt de kracht van creativiteit, ondernemerschap en maatschappelijk engagement. Haar inzet voor het overbruggen van culturele kloven en het benutten van kunst en ambacht voor sociale impact is een inspiratie voor velen in de randstad en daarbuiten. Haar veelzijdigheid en toewijding aan het dienen van anderen maken haar een waardevolle aanwinst voor de wereld van ondernemerschap en creatieve expressie.

BUREAU YAN is in te zetten voor de volgende werkzaamheden:

Ondernemersadviseur

Als ondernemersadviseur train en begeleid ik (jong) volwassenen in het ondernemerschap. Dit varieert van praktische vragen over de belastingdienst en het KvK tot aan het ontwikkelen van een marktonderzoek, het opbouwen van een effectief netwerk, een ondernemersplan etc.
BUREAU YAN biedt de mogelijkheid om eenmalig een adviesgesprek in te plannen of je aan te melden voor ons traject ‘YAN op maat !’ van vijf individuele adviesgesprekken.

Programmamaker

Bureau YAN is gespecialiseerd in het aanpakken van culturele en maatschappelijke vraagstukken. Wij richten ons op het vertalen van strategieën naar concrete actieplannen. Ons bureau heeft een sterke reputatie opgebouwd door middel van programma’s die zich concentreren op participatie, ondernemerschap en een inclusieve benadering binnen de culturele sector.

Dagvoorzitter

Fatima is een uiterst competente dagvoorzitter met een authentieke uitstraling. Ze blinkt uit in het leggen van contacten met diverse groepen en kan bogen op ruime ervaring in zakelijke presentaties, variërend van conferenties tot beurspresentaties. Bovendien is ze bedreven in het tot stand brengen van persoonlijk contact, zelfs in grote groepsomgevingen.

Storyteller

Fatima is een bedreven storyteller die frequent presentaties houdt over haar eigen professionele traject. Tijdens deze presentaties deelt ze openhartig haar successen en uitdagingen in het ondernemerschap. Haar verhalen hebben het vermogen om mensen te raken en een gevoel van gemeenschap te creëren. Ze deelt haar ondernemersverhaal graag, zowel in intieme settings als voor grote publieksgroepen.

Benieuwd naar haar verhaal als ondernemer? Neem vrijblijvend contact op.

Volg ons via social media: BUREAU YAN

Meer willen weten over onze projecten, klik hier! 

Volg altijd je gevoel. dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Oprah Winfrey