De culturele schakel tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen in Amsterdam.

Fatima Essahsah is een opvallende en invloedrijke ondernemer in de culturele sector, met vijftien jaar ervaring in het creëren van impactvolle en betekenisvolle projecten. Geboren en getogen in Amsterdam, begon Fatima haar carrière met een passie voor mode en kunst, die ze op een unieke manier heeft ingezet om maatschappelijke en culturele vraagstukken te benaderen.
Haar onderneming, Bureau Yan, is een platform dat bekend staat om zijn artistieke invalshoek en methodiek. De missie van Bureau Yan is om diverse doelgroepen in contact te brengen met culturele instellingen, organisaties en elkaar. Dit wordt bereikt door middel van innovatieve projecten en programma’s die de kracht van kunst en mode gebruiken om bruggen te slaan tussen verschillende gemeenschappen en instituten.
Fatima’s werk reikt ver buiten haar geboortestad en beslaat de gehele Randstad. Ze heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd van samenwerkingspartners, waaronder welzijnsorganisaties, musea, culturele instellingen en scholen. Haar vermogen om mensen samen te brengen en zinvolle dialogen te creëren is een van de redenen waarom ze in de sector zo gerespecteerd is.
Wat Fatima echt onderscheidt, is haar bevlogenheid en oplossingsgerichte aanpak. Ze gelooft sterk in de kracht van creativiteit om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en oplossingen te vinden die zowel doeltreffend als duurzaam zijn. Haar projecten variëren van mode-exposities en kunstinstallaties tot educatieve workshops en gemeenschapsevenementen, elk met de nadruk op inclusie en participatie.
Fatima’s inzet voor de gemeenschap is niet alleen zichtbaar in haar werk, maar ook in de relaties die ze heeft opgebouwd. Ze heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner die voortdurend streeft naar synergie tussen verschillende sectoren. Haar werk heeft veel mensen geïnspireerd en heeft bijgedragen aan een beter begrip van hoe kunst en mode kunnen worden gebruikt als instrumenten voor sociale verandering.
Fatima’s voortdurende streven naar nieuwe manieren om positieve verandering te creëren, maakt haar tot een belangrijke speler in het culturele landschap van Nederland.

Fatima Essahsah is in te huren voor de volgende werkzaamheden:

  1. Conceptontwikkeling voor gemeenten en organisaties: Fatima Essahsah kan worden ingehuurd voor het ontwikkelen van creatieve concepten en oplossingen voor gemeenten en organisaties die geconfronteerd worden met maatschappelijke en sociale vraagstukken. Met haar ervaring in de culturele sector en haar vermogen om kunst en mode te gebruiken als instrumenten voor verandering, is Fatima in staat om innovatieve ideeën te bedenken die gericht zijn op het bevorderen van sociale cohesie en het aanpakken van complexe maatschappelijke problemen.
  2. Advies voor opkomende ondernemers: Als adviseur kan Fatima haar expertise delen met opkomende ondernemers die hun authentieke bedrijfsstructuur willen vinden. Ze biedt begeleiding en ondersteuning aan nieuwe ondernemers die behoefte hebben aan advies over hoe ze hun bedrijf op een manier kunnen ontwikkelen die past bij hun waarden en visie. Fatima’s ervaring in de culturele sector en haar succes als ondernemer maken haar een waardevolle bron van inzicht en inspiratie.
  3. Advies voor culturele organisaties: Fatima Essahsah is beschikbaar als adviseur voor culturele organisaties en fungeert als bestuurslid om strategisch advies te geven. Haar ervaring in het samenwerken met musea, welzijnsorganisaties en scholen, evenals haar kennis van beleid en politiek, maakt haar een ideale partner voor culturele instellingen die hun activiteiten willen verbeteren en hun maatschappelijke impact willen vergroten.
  4. Lezingen over artistieke projecten en beleid: Fatima geeft lezingen waarin ze de aanpak van Bureau Yan bespreekt en de methodieken deelt die worden gebruikt voor artistieke projecten. Tijdens deze lezingen legt ze uit hoe ze erin slaagt om kunst en mode te integreren in projecten die in lijn zijn met beleid en politieke richtlijnen. Deze lezingen zijn waardevol voor organisaties die geïnteresseerd zijn in innovatieve benaderingen van culturele activiteiten, en voor ondernemers die willen leren hoe ze creativiteit en beleid in harmonie kunnen brengen.
  5. Lezingen voor ondernemersevenementen: Naast lezingen voor culturele organisaties, kan Fatima Essahsah worden ingehuurd om te spreken op ondernemersevenementen. Hier bespreekt ze onderwerpen zoals ondernemerschap, innovatie, en de kracht van een authentieke aanpak. Fatima’s ervaring en expertise bieden ondernemers inspiratie en praktische inzichten die ze kunnen toepassen in hun eigen bedrijven.

Volg ons via social media: BUREAU YAN

Meer willen weten over onze projecten, klik hier!