Geen categorie

WIJ GAAN FAIR – Vishnu Rambharse

MEET Vishnu AR | Projectmedewerker WGF

Meer dan ooit tevoren worden wij nu geconfronteerd met de gevolgen van gigantische fast fashion productie, CO2 uitstoot en koopdrang. Dit kán anders.

WIJ GAAN FAIR!

Met Wij Gaan FAIR delen we duurzame ontdekkingen in de huiskamers van Nederland. Samen met professionals en de Alumni Community onderzoeken we duurzame mode en cultureel erfgoed. Hoe verhouden deze twee begrippen tot elkaar en wat kunnen wij hiervan leren? Een reis in de tijd naar culturele tradities in de hoop dat we daar duurzame lessen uit kunnen halen en dit kunnen hergebruiken in het heden en de toekomst. We gaan – online – in gesprek met duurzame labels en influencers om verschillende invalshoeken te belichten. Met als afsluiting een internationale ambachtsreis naar Marokko met geselecteerde young professionals en een aantal leden van de alumni community.