YAN OP MAAT – STORYTELLING

Wij danken gastdocent Atta de Tolk (woordkunstenaar/dichter) voor de training ‘Storytelling’ voor YAN op maat bij MOMA & Co.

Van idee naar goedlopend bedrijf – leer ondernemen met perspectief en lange termijn focus. Ontwikkel ondernemerscompetenties samen met ondernemerscoach Fatima Essahsah en verschillende beroepsprofessionals uit de praktijk.Met YAN Op Maat als starthulp voorkom je dat je in de welbekende valkuilen (lees: alle kanten opvliegen, verkeerde product/markt fit, ondoordachte investeringen, uitstelgedrag, et cetera) van een startende ondernemer valt. We kijken kritisch naar je doelen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsplannen concreet én haalbaar zijn. Programma Met YAN op maat ontwikkel je jouw ondernemerscompetenties op verschillende aspecten. We verdiepen ons in valkuilen en succesfactoren: opstellen van je bedrijfsplan, belastingzaken & de wondere wereld van public speaking, branding, marketing en strategie.
Aanmelden of meer informatie ontvangen? Mail naar info@bureauyan.nl.