News programma YAN

ONTMOET MEREDITH WIELINGEN – WIJ GAAN FAIR

Projectmedewerker Meredith Wielingen aan het woord!

headwraps én laatste jaar student Communicatiewetenschapper. Als projectmedewerker van ‘Wij gaan Fair’ zal Meredith haar eigen ‘Let’s talk Fair’ hosten tijdens een live sessie op instagram: @meredith_wielingen.
‘Ik ben al een tijdje geïnteresseerd in duurzame mode, maar soms vind ik het lastig om de weg te vinden in dit wereldje. Waar moet ik beginnen? Welke merken zijn echt duurzaam? Wat kan ik doen om een steentje bij te dragen aan een betere industrie voor mens en milieu? Ik heb zoveel vragen en ga graag op onderzoek uit. De gesprekken die we gaan voeren met influencers en designers lijken me erg interessant. Ik ben met name geïnteresseerd in de invloeden van culturele identiteit en duurzaamheid.
Blijf op de hoogte via onze socials:  https://www.facebook.com/BUREAUYAN