News

WIJ GAAN FAIR

wijgaanfair
Samen met vijf fantastische gamechangers van de Alumni Community zullen wij op eigen wijze de wereld van duurzaamheid uitpluizen. Naast onze hedendaagse besef over duurzaamheid hebben we ook een historisch besef (cultureel erfgoed) nodig om de nieuwe uitdagingen te kunnen aangaan. Dat is nou precies wat wij met ‘Wij gaan Fair’ zullen doen.
In maar liefst zes live talks op instagram gaan wij in gesprek met zes duurzame labels, designers en influencers over welke rol culturele identiteit en erfgoed speelt in hen beleving van duurzaamheid. De live sessies worden gehost door onze werkgroep ‘Wij gaan Fair’. Het genoegen om de eerste talk te hosten is aan projectleider

Fatima Essahsah
‘Wij gaan Fair’ wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Bureau YAN en

Stones Stories
Artwork:

Ziggy Zazoe