programma YAN

ONDERNEMERSTALK

TRAINING #8 | YAN OP MAAT

Het is weer zover; de laatste zondag van mei – 30 mei 2021 – organiseren we een nieuwe training namens YAN OP MAAT. Dit keer niet zomaar één; twee keer per jaar houden wij een ONDERNEMERSTALK met een doorgewinterde ondernemer. Voor de eerste talk blijven we dicht bij huis, want na twaalf jaar ondernemerschap heb je een hoop te vertellen! Meet Fatima Essahsah: eigenaar van het advies- en projectbureau YAN. Met haar conceptuele producten en haar adviserende rol binnen verschillende organisaties weet Fatima een groot en een deskundig netwerk op te bouwen van zakelijke partners en diverse doelgroepen.
Haar ONDERNEMERSTALK gaat over strategisch ondernemen om een duurzame visie op te bouwen voor je bedrijf!
Een missie, visie en strategie stel je op voor de langere termijn. Met een missie vertel je wie je bent en wat je belangrijk vindt. Je visie beschrijft kort en krachtig wat je in de toekomst wilt bereiken. Van daaruit stippel je je route uit: je strategie.
Je missie, visie en strategie vormen de basis van je strategisch plan, dat je helpt een businessmodel en marketingplan te maken!

Kosten: €25

Aanmelden: link in de bio!

www.bureauyan.nl/product/training-los

• na betaling maken wij jouw deelname definitief.