AANMELDEN MASTERCLASSES AFC

Samenwerken met andere steden doen we met een missie: creatievelingen in de culturele sector met een sterke ondernemersmentaliteit het juiste perspectief en competenties te bieden voor een startklaar zelfstandig ondernemerschap.

Amsterdam Fashion College breidt zich uit en start dit jaar met twee masterclasses in Almere! We sluiten de handen inéén met creatieve gastdocenten op één van de mooiste locaties die Almere!

Het thema van onze eerste masterclass is ‘personal branding’. Op het moment dat je jezelf of een merk vertegenwoordigd ben je bezig met personal branding. Dit proces begint bij zelfkennis en zelfonderzoek. Tijdens de masterclass leer je hoe je jezelf als merk op de kaart kunt zetten.

Tijdens de tweede masterclass dagen wij je uit met het thema: duurzaam ondernemen!

Ook als startende ondernemer kun je sustainable impact maken met jouw business. Een duik in het moderne ondernemerswereldje. Een wereld waar ethiek en esthetiek samenkomen. Duurzaam wordt mainstream. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van het belang van duurzame producties. Voor jou als ondernemer betekent dit dat er wel degelijk wordt gekeken hoe jouw onderneming rekening houdt met de mensheid en het milieu.

Onze gastdocenten maken wij voor 14 februari bekend!

Om kennis te maken met Almere Fashion College, bieden wij creatievelingen uit Almere de kans om kosteloos onze masterclasses te volgen!

 

Enthousiast? Leuk! Meld je aan via onderstaande button: