Meld je nu aan voor YAN Op Maat

Wil jij ondernemer worden of ben je al aan het ondernemen? En wil je niets liever dan beter leren ondernemen? We hebben leuk nieuws voor je.

Je kunt je nu aanmelden en inschrijven. YAN Op Maat is het programma waar je jouw ondernemerscompetenties ontwikkelt en samen met beroepsprofessionals de gevreesde uitdagingen van het ondernemerschap aangaat.

YAN Op Maat voor bewust ondernemerschap
Van idee naar goedlopend bedrijf – leer ondernemen met perspectief en lange termijn focus. Ontwikkel ondernemerscompetenties samen met ondernemerscoach Fatima Essahsah en verschillende beroepsprofessionals uit de praktijk.

Goed voorbereid van start als ondernemer met YAN Op Maat.

Ondernemen met focus
Met YAN Op Maat als starthulp voorkom je dat je in de welbekende valkuilen (lees: alle kanten opvliegen, verkeerde product/markt fit, ondoordachte investeringen, uitstelgedrag, et cetera) van een startende ondernemer valt. We kijken kritisch naar je doelen en zorgen ervoor dat jouw bedrijfsplannen concreet én haalbaar zijn.

Programma
Met YAN Op Maat ontwikkel je jouw ondernemerscompetenties op verschillende aspecten. We verdiepen ons in valkuilen en succesfactoren: opstellen van je bedrijfsplan, belastingzaken & de wondere wereld van public speaking, branding, marketing en strategie.

Maandelijkse trainingen
• Public Speaking •
• Business Model Canvas •
• Belasting – zelfstandigheidsaftrek en startersaftrek •
• Bewust ondernemerschap: branding •
• Marketing en strategie •
• Duurzaam ondernemerschap •
• Strategisch netwerken •
• YAN Start Up Stories •

Lidmaatschap
YAN Op Maat is het ondernemersprogramma met een reeks eerlijke, onwijs leerzame én inspirerende verhalen van beroepsprofessionals. Volg één training of meld je aan voor het lidmaatschap en ontwikkel je vaardigheden op alle aspecten. We bieden lidmaatschappen aan vanaf een maand, een half jaar of een jaar.

Startdatum
wordt nader bepaald ivm COVID-19

Meld je aan en reserveer jouw plek nu via info@bureauyan.nl t.a.v. aanmelden YAN Op Maat.
Wees er snel bij want vol is vol!

Tekst: Raisa Huisden