BURGERMEESTER ONTMOET BY

 

Een bijzonder moment voor het advies- en projectbureau YAN om burgemeester Femke Halsema te ontmoeten in Stadsdeel Nieuw-West. Samen met onze Alumni Community organiseerden wij een grouptalk met de burgemeester over onze werkzaamheden in de culturele sector, diversiteit en inclusie en deelden wij persoonlijke verhalen over ambities en dromen in de stad Amsterdam. Dit moment was voor Bureau YAN zeer waardevol, daar waar onze prestaties erkend en gewaardeerd wordt. Dit geeft ons als bureau en community kracht om groter te denken om onze impact op de culturele sector te vergroten en in te kleuren. Daarvoor hebben wij niet alleen onze doelgroep nodig, maar organisaties, culturele instellingen en een burgemeester die achter ons werk staat.

Samen maken wij het verschil in de culturele sector en kunnen wij middels innovatieve projecten en invalshoeken het verschil maken.

 

#

#