programma YAN

AFTERTALK AMSTERDAM MUSEUM

AFTERTALK @ Amsterdam Museum

De eerste productie/paneltalk van de Alumni Community van het Amsterdam Fashion College en Modemuze is een feit. Praten over ‘headwear statements’ is nog nooit zo hip geweest. Alumni Community? Vertel! AC is een community van nieuwe makers/gamechangers die een verschil willen maken in de culturele sector. De community is de vervolgfase van het ondernemersprogramma: Amsterdam Fashion College. Je komt niet zomer in de community! Door onze talentscout wordt je tijdens het Amsterdam Fashion College gescout om deel te nemen aan de vervolgfase.

De alumni community heeft in slechts een aantal weken de aftertalk georganiseerd in samenwerking met Modemuze in Modelab (onderdeel van de tentoonstelling ‘Fashion Statements’. Met een goede planning, takenverdeling en organisatie, is de groep gelukt om een succesvolle aftertalk neer te zetten met drie spraakmakende panelleden.

 

Dank aan:

Moderator
Roberto Luis Martins

Panelleden
Mvr Meryem
Meredith Wielingen
Thijs Adriaans

Organisatie:
Modemuze/Modelab
Alumni Community/Bureau YAN

Locatie:
Amsterdam Museum

photo credit: Najwa Najwa

en Modemuze is een feit. Praten over ‘headwear statements’ is nog nooit zo hip geweest.

Dank aan:

Moderator
Roberto Luis Martins

Panelleden
Mvr Meryem
Meredith Wielingen
Thijs Adriaans

Organisatie:
Modemuze/Modelab
Alumni Community/Bureau YAN

Locatie:
Amsterdam Museum

photo credit: Najwa Adli