programma YAN

YAN OP MAAT – DE KRACHT VAN STILSTAAN

De kracht van stilstaan…

Stilstaan is achteruitgaan… Ja, als je dat tot in het oneindige doet wel ja. Maar is stilstaan per definitie achteruitgaan? Om te weten of het al dan niet zo is, moet je af en toe even… ja, stilstaan. In de derde editie van de workshop reeks: “De kracht van” gaan wij samen met jou op zoek naar de kracht van dat stilstaan. ⁣

Want soms moet je even stilstaan om verder te komen. Er zijn van die momenten waarop je jezelf grote vragen stelt. Op een bepaalde leeftijd bijvoorbeeld, maar ook grote veranderingen zoals de gevolgen van een echtscheiding, verhuizing, geboorte of overlijden, ontslag, nieuwe baan, ziekte of juist het overwinnen daarvan kunnen je met levensvragen confronteren. ⁣
Voor jou (als ondernemer) kan de hele Corona situatie de confrontatie met deze vragen hebben opgeleverd.⁣
Als je er na deze intro nu al de kracht niet voor hebt; maak je geen zorgen. Wij gaan in de Kracht Van Stilstaan op een luchtige en interactieve manier samen met jullie even stilstaan. Stilstaan bij alle gekkigheid van dit jaar waarbij leren en inspireren van elkaar centraal staat. ⁣

Want echte vooruitgang rust in de vrijheid van stilstaan en reflectie. En die vrijheid hebben wij gelukkig. Met deze workshop hebben wij de intentie dat je een deel kunt zijn van het alternatief, dat geeft zin in deze complexe tijden met wellicht voor jou niet eerder geziene risico’s, maar hopelijk ook met immens veel mogelijkheden om het anders te doen. Geen directe adviezen of tips, maar liefdevolle vragen zodat iedereen zelf zijn of haar eigen mogelijkheden kan (her)ontdekken. ⁣

Klaar om stil te staan? Meld je dan aan voor De Kracht Van Stilstaan. Een co-productie tussen @pealcoaching & @bureauyan ⁣

Zaterdag 28 november 2020⁣
12.00 – 14.00⁣
MOMA&Co – Bos en Lommerplantsoen nr.1⁣
Kosten: €25 (betaling via www.bureauyan.nl)⁣

Photo credit: ⁣@sanamulay