programma YAN

RONDLEIDING VAN GOGH MUSEUM

ART & FASHION COLLEGE IN SAMENWERKING MET HET VAN GOGH MUSEUM 

 GASTDOCENTEN + JURYLEDEN BEKEND 

Achter de schermen hebben wij het er maar druk mee gehad, maar het is gelukt! Het team is compleet en met gepaste trots presenteren wij onze gastdocenten en juryleden voor de achtste editie van het Art & Fashion College in het Van Gogh Museum.

Deze professionals zijn niet zomaar bij elkaar gebracht. Wij hebben naast hun professionele functie gekeken hoe deze gastdocenten een groep (jong) volwassen weet te motiveren en te inspireren. Een authentiek verhaal waar cursisten zichzelf in kunnen herkennen of een binding mee hebben. 
Het ondernemerschap begint namelijk eerst met jezelf leren kennen en weten waar je toe in staat bent. Een authentieke versie van jezelf waar je na 10 jaar nog steeds trots op kan zijn. Ondanks foute keuzes.

Zo ziet de kracht van verbinding eruit. Dit is diversiteit op verschillende niveaus waar ik trots op ben. We gaan het doen. Samen!

GASTDOCENTEN:

ANBASJA BLANKEN 
ALA BLANKA

Raisa Huisden
TOMIE STUDIO

Charlotte de Gier
CJP / Modemuze

HANAN ESSAHSAH 
Peal coaching

MARU ASMELLASH
THE NEW ORIGINALS

RATIBA BASHIR
OPENBAAR MINISTERIE

Daisy Van Knotsenburg
DAISY VON DUTCH

JURYLEDEN:

LAILA ABID
DIRECTOR COMMUNICATIE & PR
VIACOMBENELUX (MTV/COMEDYCENTRAL/SPIKE/NICKELODEON

THIJS ADRIAAS
VIDEOGRAAF & MODE ONDERZOEKER

info: https://www.bureauyan.nl/programmavoorcreatieven/