FEMPRENEUR IN THE CITY

interview Fatima Essahsah @ WGOTTHIS

Fempreneur in the City 
#Almere
#Panel

Met een bachelor Social Work op zak besloot Fatima Essahsah Bureau YAN op te richten. Ze coacht ondernemers en schrijft programma’s voor sociale en culturele instellingen. Negen jaar later staat BUREAU YAN bekend als een intermediair bureau tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen.

Ontmoet Fatima Essahsah (panellid op 7 februari, Moms | Business)!
Via BUREAU YAN zet zij kunst en mode in als middel, om zo maatschappelijke thema’s aan te snijden zoals diversiteitsbeleid, identiteitsvorming en ondernemerschap.
Daarnaast is Fatima programmamanager van het Amsterdam Fashion College. Een alternatief onderwijsprogramma dat niet alleen perspectief en de juiste tools biedt om een bedrijf te starten, maar ook ruimte en begeleiding geeft om aan zelfontwikkeling en zelfliefde te werken.

In 2013 heeft zij van haar hobby haar werk gemaakt en startte met haar duurzame sieradenlijn Stones Stories. Een sieradenlijn die zich laat inspireren door de rijke Berber cultuur. En hiermee deze (oude) traditie in leven houdt en eert, door verhalen te delen die inspireren en empoweren. Door te investeren in jouw eigen STORY kun jij de volgende generatie ook iets nalaten.

Kom jij 7 februari naar het verhaal van Fatima luisteren? Aanmelden kan viawww.denieuwebibliotheek.nl (link in event). Vergeet niet om jezelf op ‘aanwezig’ te zetten in het event op Facebook.