Programma

artfashioncollege

 

Groeien als ondernemer? Art & Fashion College stimuleert startende ondernemers om zich op creatief en zakelijk gebied verder te ontwikkelen. We bieden carrièrekansen aan door praktijkervaring en een deskundig netwerk aan te bieden.

 

“Tijdens het programma geef ik jou samen met professionals uit het vakgebied kennis, begeleiding en praktijkervaring die jij nodig hebt om een kickstart te maken als startende ondernemer in de culturele sector.”

Fatima Essahsah, founder ART & FASHION COLLEGE

 

Binnen acht weken klaar voor het ondernemerschap in de culturele sector. ART & FASHION COLLEGE is er voor ondernemende creatieven, muzikanten, modeliefhebbers, kunstenaars en ontwerpers.

Programma

Het ART & FASHION COLLEGE  trapt af met een unieke samenwerking met het van Gogh Museum. Samenwerken doen we met een missie: creatievelingen in de culturele sector met een sterke ondernemersmentaliteit het juiste perspectief en competenties te bieden voor een startklaar zelfstandig ondernemerschap.

 

artfashioncollege

 

  • Personal Branding

Op het moment dat je jezelf of een merk vertegenwoordigd ben je bezig met personal branding. Dit proces begint bij zelfkennis en zelfonderzoek. Tijdens de masterclass Personal Branding van modeontwerpster Anbasja Blanken leer je hoe je jezelf als merk op de kaart kunt zetten.

 

ondernemerschap

 

  • Mode, Kunst en Ondernemerschap

Het Art & Fashion College versterkt startende ondernemers om zich op creatief en zakelijk gebied verder te ontwikkelen. We bieden carrièrekansen aan door praktijkervaring en een deskundig netwerk aan te bieden.

 

ondernemerschap

 

  • Coaching

Tijdens het programma ga je volop met je droom aan de slag: als startende ondernemer voet aan de grond krijgen. Dit is een uitdaging waarin wij je coachen. Tijdens het adviesgesprek kun je al je praktische vragen met betrekking tot het starten van je eigen bedrijf stellen aan onze ondernemersadviseur Fatima Essahsah.

  1. Krijg 8 zondagen les van 8 beroepsprofessionals uit het werkveld
  2. Ontwikkel jouw ondernemerscompetenties.
  3. Masterclasses over mode, kunst, personal branding, duurzaam ondernemen en financiën.
  4. Doe praktijkervaring op bij toonaangevende culturele organisaties.
  5. Talloze netwerkmogelijkheden.
  6. Loopbaancoaching.
  7. 1-op-1 adviesgesprek met Fatima.

 

ondernemerschap

Enthousiast? Meld je via onderstaande formulier aan voor de 8ste edtie van ART & FASHION COLLEGE. Bij het betalen van je inschrijfkosten is jouw plek gegarandeerd!

Aanmelden