UITREIKING AFC

uitreiking afc

uitreiking afc

Wij kijken terug naar een zeer geslaagde certificaten uitreiking van het Amsterdam Fashion College in Podium Mozaiek! Met een lach en een traan keken wij terug naar de afgelopen zes weken. Wij mogen dan wel het einde vieren van onze college reeks, maar het is het begin van onze collectieve ondernemersreis. Ja, collectief! Amsterdam Fashion College heeft voor volgend jaar een nazorg programma ontwikkeld; onze Alumni Community! Meer hierover vanaf januari, maar wat zijn wij trots dat wij met fantastische alumni cursisten dit platform verder zullen uitbouwen!

DANK AAN:

Netwerk Amsterdamse Helden
• uitreiking Junior Held Award

Amsterdamse Held
• Aziyme Akgun

Schrijfster NAH
• Ruth Schobben

Modemuze
• winnaars CHALLENGE DAY bekendmaking door Charlotte de Gier

Gemeente Amsterdam

Projectmedewerker AFC
Vishnu AR, dank voor de mooie tijd samen en je ondersteuning van de afgelopen zes weken. Het was een feest om met je samen te werken.

Amsterdam Fashion College is een conceptueel product van Bureau YAN.

uitreiking afc

uitreiking afc