Fashion College

START INSCHRIJVING

Amsterdam Fashion College is een alternatief onderwijsprogramma voor Amsterdamse jongeren en jong volwassenen die willen ondernemen in de kunst en/of mode sector. Talentontwikkeling, ondernemerschap en personal branding vormen een belangrijk onderdeel van deze leergang. De kunstdisciplines mode en kunst wordt tijdens het AFC programma als middel gebruikt om persoonlijke en zakelijke doelen te halen.

Voor onze derde samenwerking met Van Gogh Museum kiezen we voor het thema: mentale gezondheid. Vincent van Gogh ervoer in zijn leven de helende kracht van kunst en putte er troost en hoop uit. Voor hem was schilderen de enige remedie tegen psychische klachten waarmee hij worstelde. De doorzettingsvermogen om het beste uit zichzelf te halen via de kunsten nemen we als inspiratie om naar onze eigen verhalen te kijken.

Het mentale aspect van het ondernemerschap is sterk onderbelicht. Er is gewoon niet zoveel bekend als het gaat om hoe een ondernemer mentaal moet omgaan met zowel succes als tegenslagen. Uiteindelijk worden we als ondernemer hiermee geconfronteerd en ligt het aan onze mentale evenwichtigheid of we dat soort uitdagingen kunnen overwinnen. Daar gaan we tijdens de 11de editie van Amsterdam Fashion College ruimte voor maken!

Programma

Introductiebijeenkomst

Zondag 24 september
12:00 – 14:00
Van Gogh Museum

Masterclass #1

Zondag 1 oktober
12:00 – 14:00
Van Gogh Museum

Business meeting 

Woensdag 4 oktober
15:00 – 16:30
Van Gogh Museum

Masterclass #2

Zondag 8 oktober
12:00 – 14:00
Van Gogh Museum

Business meeting 

Woensdag 11 oktober
15:00 – 16:30
Van Gogh Museum

Masterclass #3

Zondag 15 oktober
12:00 – 14:00
Van Gogh Museum

Business meeting

Woensdag 18 oktober
15:00 – 16:30
Van Gogh Museum

Volg ons op de socials via @bureauyan voor de laatste updates!

Vragen over het programma? Neem contact op via whatsapp (zie website) of mail naar projectleider Fatima Essahsah via: info@bureauyan.nl