programma YAN

IMPACT SCHOOL

Wegens een succesvolle samenwerking tussen Bureau YAN en Dock Nieuw-West voor het project ‘Explore yourself’ slaan de twee organisaties wederom de handen ineen. Met de training ‘Mask on, Mask off’ wist YAN de meidengroep van Dock Nieuw- West te bereiken en zich aan hen te binden. Persoonlijke verhalen wisselde af met interactieve oefeningen en nieuwe inzichten over zichzelf en elkaar. Kinderen en jongeren in kwetsbare situaties in corona tijd te bereiken, is niet makkelijk. Ook als het wel lukt, betekent dit niet dat de manier waarop de interventies vorm worden gegeven, goed aansluit bij de behoeften die jongeren ervaren. Op dit moment kampen wij als hulpaanbieders met kwetsbare meiden die zich verkeren in eenzaamheid. Blijkbaar zit er op dit moment ruis op de verhouding tussen hulpverlening en hulpvragers. In de zoektocht naar verbetering zien wij duurzame kansen liggen op onze projecten. Met name het project van Dock Nieuw West: Explore yourself en het programma van Bureau YAN: Amsterdam Fashion College. Beide projecten dienen een kwetsbare doelgroep en hebben de doelstelling om jongeren te begeleiden in het ondervinden van hen talent en competenties. Beide projecten hebben wij samengevoegd tot een nieuw en innovatief onderwijsproject waarin persoonlijke begeleiding en coaching onze kern zal vormen: IMPACT SCHOOL.

ONTWERPEN EN VORMGEVEN

IMPACT SCHOOL is een innovatief onderwijsprogramma met persoonlijke begeleiding voor Amsterdamse STAM jongeren die willen ondernemen of de ondernemende werknemer willen worden. Talentontwikkeling, ondernemerschap en zelfvertrouwen vormen een belangrijk onderdeel van deze leergang. Het innovatief onderwijsprogramma wordt ingezet om (persoonlijke) doelen te halen en de groep kennis te laten maken met ondernemerschap. Doel: IMPACT SCHOOL is een uniek programma aangeboden aan kwetsbare meiden en jonge vrouwen in Amsterdam Nieuw/West, ontwikkeld door Bureau YAN en DOCK Nieuw-West. IMPACT SCHOOL versterkt jonge talenten en startende talenten in hun ambitie om zich op creatief en zakelijk gebied verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt IMPACT SCHOOL carrièrekansen aan deze doelgroep door ze werkervaring en deskundig netwerk aan te bieden. IMPACT SCHOOL is bedoeld
voor Amsterdamse (kansarme) meiden en jonge vrouwen die graag hun interesse in ondernemerschap of carrière als werknemer willen gaan professionaliseren. Creativiteit in opdrachten, talentontwikkeling en ondernemerschap zijn de sleutelwoorden van IMPACT SCHOOL.

START INSCHRIJVING

Zes vrijdagen de beste begeleiding krijgen om het beste uit jezelf te halen? Schroom niet en meld je aan voor de eerste editie van IMPACT SCHOOL 2021.

Het enige wat je hoeft te doen om je in te schrijven is een mail sturen naar: info@bureauyan.nl met de volgende gegevens:

Naam:

Achternaam:

Woonplaats:

Leeftijd:

Motivatie: ( in maximaal vijf zinnen!)

Kosten: GRATIS!