News

AFC

AMSTERDAM FASHION COLLEGE IS GESTART!

Het Amsterdam Fashion College is een alternatief onderwijsprogramma voor Amsterdamse jongeren en jong volwassenen die willen ondernemen in de mode. Talentontwikkeling, ondernemerschap en personal branding vormen een belangrijk onderdeel van deze leergang. De kunstdiscipline mode wordt tijdens het AFC programma als middel gebruikt om persoonlijke en zakelijke doelen te halen.

Het Amsterdam Fashion College is een uniek Mode programma, ontwikkeld door BUREAU YAN. BUREAU YAN versterkt jonge talenten en startende ondernemers in hun ambitie om zich op creatief gebied verder te ontwikkelen. Hierbij is identiteitsontwikkeling enorm essentieel. Daarnaast biedt Bureau YAN carrièrekansen aan deze doelgroep door ze werkervaring en een deskundig netwerk aan te bieden.

In slechts zes weken worden de deelnemers intensief klaargestoomd door
professionele gastdocenten uit het beroepsveld. Praktijkopdrachten waaronder een groot ‘mode challenge’ in Amsterdam centrum maken hier deel vanuit. Deelnemers krijgen na het volbrengen van alle opdrachten en het participeren in de colleges een officiële certificaat.

afc

afc

afc

LET OP: De zevende editie van Amsterdam Fashion College is vol! Geïnteresseerd in onze volgende editie? Stuur een mail naar: info@bureauyan.nl.

BUREAU YAN

IBAN: NL90ABNA0248829742

Omschrijving: Aanmelding Amsterdam Fashion College 2018

Kosten programma: 50 euro