Fashion College

WE ZIJN GESTART

Hét ondernemersprogramma voor iedereen die zelfstandig wil worden in de creatieve sector! Op zondag 19 maart was het eindelijk zover; we startten het eerste college over ‘duurzaam ondernemen’ voor een nieuwe en enthousiaste groep! Het tweede college maakte plaats voor ondernemer Gaby Suhr van Essentialiving. Gaby vertelde alles over ‘Essentialisme’ aan de hand van haar ‘Focus Book’. Uit dit boek zullen de deelnemers gedurende acht weken in werken om aan hun persoonlijke en zakelijke doelen te werken.

Het derde college van Almere Fashion College is een samenwerking met Kunstbende Flevoland! De deelnemers zijn uitgedaagd om aan een challenge te werken: MODEBELOFTE. In een pitch of voordracht zullen de deelnemers hun belofte aan de mode branche uitbrengen. De beste pitch/voordracht gaat met de prijs vandoor.

Op naar het vierde college!

 

photo credit: Jasmijn de Lange