News

De kracht van verbinding

DE KRACHT VAN KINTSUGI

Kintsugi is de eeuwenoude Japanse kunst om gebroken aardewerkstukken weer in elkaar te zetten met goud – gebaseerd op het idee dat je door gebreken en onvolkomenheden te omarmen een nog sterker en mooier kunstwerk kunt maken. Het beschouwt breuk en reparatie als onderdeel van het leven van een object, in plaats van als iets om te verhullen.

Volledig in lijn met de Japanse filosofie van het omarmen van de tekortkomingen of onvolmaaktheden in het leven nodigen wij jou uit om samen met ons op hartreis te gaan!

In De Kracht van Kintsugi staat The Heart Ritual centraal; een keramische (he)art om je hart op een symbolische en creatieve manier te helen. Deze DKV is in samenwerking met Bahar van @openyourheart_studio

Het is de kunst om je hart te breken en te herstellen tot heelheid. Herstel je hart met goud en zie je barsten als iets unieks dat bijdraagt ​​aan je schoonheid.

Dit hartritueel is voor jou als je op een creatieve en symbolische manier verbinding wil maken met je hart. Het nodigt uit om je pijn (hoe groot of klein ook) te voelen, te omarmen en los te laten. De Kintsugi benadering maakt plaats voor het beste van wat al is, benadrukt de schoonheid van wat we wel hebben, inclusief onze gebreken, in plaats van ons eeuwig te laten verlangen naar meer, vroeger of beter. Je zult een belichaamde verbeelding van je hartproces ervaren.

Wil jij dit intieme hartritueel samen met ons en drie anderen ervaren?

Nog even alles op een rijtje:
Wat: De Kracht van Kintsugi.
Wie: 4 deelnemers die samen op een symbolische manier verbinding gaan maken met hun hart om te helen met goud.
Kosten voor deelname zijn: €129,-
Waarom: Om plaats te maken voor het beste van wat al is en de schoonheid te benadrukken van alle barsten die we in het leven hebben opgedaan. Maar vooral ook om los te laten wat jou belemmert om het beste uit jezelf en je (ondernemende) leven te halen.
Wanneer: 8 mei | 13.00 – 15.00 uur.
Waar: Stories – Emmaplein 7A, Amsterdam. (swipe naar foto 2 en 3)
Hoe: Na ontvangst met koffie/thee en wat lekkers, starten wij met een ademhalingsoefening en een hartchakra meditatie om het hart te openen.
Daarna beginnen wij aan The He(art) Ritual. We breken en herstellen je hart met goud als symbool van heling en heelheid.
Stap voor stap begeleiden wij jou in dit mooie proces. Door eerst verbinding te maken met het keramische hart en het vervolgens op je eigen manier te breken, maak je een belichaamde verbeelding van je hartpijn proces. Je zult je barsten als iets unieks gaan zien dat bijdraagt ​​aan je schoonheid.
Dit Kintsugi hart ter waarde van €39,95,- is dan van jou om mee te nemen als symbool en dagelijkse reminder dat je mooi en perfect bent in heel jouw zijn met alle barsten die daar bij horen.
Wil je wel graag meedoen, maar ben je net te laat en is er dus geen plek meer voor jou op 8 mei? Dan zorgen wij er voor dat je op de “me first” lijst komt voor de volgende DKV Kintsugi. Je ontvangt tegen die tijd een “before the rest” mail als kans om je als eerste definitief aan te melden voor de nieuwe datum.
Wij hopen jullie met een hart vol liefde te mogen ontvangen op 8 mei om samen deze intieme hartreis te maken!
Liefs,
Fatima Essahsahvan Bureau YAN &
Hanan Essahsah van Peal Coaching