EXPERIMENTEEL PROJECT ´IMPACT SCHOOL´ BLIJKT EEN SUCCES!

We mogen terugkijken naar een zeer geslaagd experimenteel project: IMPACT School.  Bureau YAN heeft de handen ineen geslagen met DOCK Nieuw-West om samen methodieken voor IMPACT School te ontwerpen onder begeleiding van onderzoeker Chafik Chennouf. De combinatie van interactieve trainingen, het aanstellen van ambassadeurs, IMPACT Talk waarin wij de groep hebben gecoacht en het uitnodigen van gastdocenten heeft ons voldoende inzichten gegeven over het programma. Deze inzichten werken wij toe naar een vervolgvraag en aanbevelingen voor een volgende editie, want een ding is zeker: wij zijn nog lang niet klaar met IMPACT School!

 

Wij danken onze businesspartners en sponsoren voor een vruchtbare samenwerking:

MOUSTAQBEL

DIVERSION

JELMER IMPACT PROGRAMME

RICHARD VAN ASDONCK

DJ MIMI

SUPERMALT

MARIJN VISSER

ADAM TOREN

MOMA&CO

GEMEENTE AMSTERDAM

 

photo credit: Danique Regterschot