programma YAN

YAN OP MAAT | TRAINING #9

GASTDOCENT | YAN OP MAAT | TRAINING #9

Het is een groot genoegen om onze nieuwe én laatste gastdocent voor onze zomerstop aan te kondigen! Niemand minder dan werkgeluk expert en docent @latifa_belhaj_ zal aankomende zondagmiddag de training: WERKGELUK faciliteren. Latifa is een inspiratie als het gaat om het creëren van je eigen (werk)geluk.

Zij heeft als missie mensen te inspireren, motiveren en bewust te maken van de eigen kracht en macht waarmee eenieder zijn eigen (werk)geluk kan creëren. Deze missie heeft geleid tot de oprichting van Madila Coaching & Training. Het ontstaan van Madila is geïnspireerd op haar eigen persoonlijke ervaring met het gebrek aan werkgeluk, een burn-out en zelfs een bore-out.

Met behulp van krachtige coaching, training en persoonlijke ontwikkeling heeft zij zich weten te herpakken en heeft zij weer haar eigen werkgeluk gecreëerd. Dit gunt zij heel Nederland.

Latifa heeft als missie ‘werkend Nederland gelukkig maken’!

Zondag 27 juni 2021
12.00 – 14.00
Online training
Kosten: €25
Aanmelden: https://www.bureauyan.nl/product/training-los/

www.madila.nl
www.linkedin.com/in/latifabelhaj
Instagram: latifa_belhaj_