News programma YAN

START JUNIOR FASHION COLLEGE

START INSCHRIJVING

Groeien als creatief talent? JUNIOR FASHION COLLEGE stimuleert jonge meiden en jongens van 13 t/m 23 jaar om zich op creatief gebied verder te ontwikkelen. We bieden kennismaking met beroepsprofessionals, praktijkervaring en opdrachten!
“Tijdens het programma geef ik jou samen met professionals uit het vakgebied kennis, begeleiding en praktijkervaring die jij nodig hebt om een kickstart te maken als jong talent in de creatieve sector.”⁣
Fatima Essahsah, founder AMSTERDAM FASHION COLLEGE⁣
Binnen zes weken alles over mode, styling, ambacht, influenceren en nog veel meer; wie wilt dat niet?! ⁣Meld je nu GRATIS aan voor de eerste editie van Junior Fashion College.
Mail naar info@bureauyan.nl met als titel: ja, ik wil! en stuur de volgende gegevens:

Naam:

Achternaam:

Leeftijd:

Adres:

Mailadres:

Telefoonnummer:

Waarom wil je meedoen?:

 

Amsterdam Fashion College breidt uit! Junior Fashion College is een alternatief onderwijsprogramma voor Amsterdamse STAM jongeren die willen ondernemen in de mode. Talentontwikkeling, ondernemerschap en personal branding vormen een belangrijk onderdeel van deze leergang. De kunstdiscipline mode wordt tijdens het AFC programma als middel gebruikt om (persoonlijke) doelen te halen en de groep kennis te laten maken met beroepsprofessionals uit de mode sector.

Bureau YAN versterkt jonge talenten en startende ondernemers in hun ambitie om zich op creatief gebied verder te ontwikkelen. Daarnaast biedt Bureau YAN carrièrekansen aan deze doelgroep door ze werkervaring en deskundig netwerk aan te bieden.

Junior Fashion College is bedoeld voor Amsterdamse STAM jongeren die graag hun interesse in Mode en ondernemerschap willen gaan professionaliseren. Creativiteit in opdrachten, talentontwikkeling en ondernemerschap zijn de sleutelwoorden van het Amsterdam Fashion College. Voor de eerste editie zullen wij ons richten op de volgende focuspunten:

  1. Co- producties met labels/organisaties
  2. kennismaking beroepsprofessionals/toewerken aan een deskundig netwerk
  3. (her)ontdekken van talent en toewerken naar zijn/haar expertise

In slechts zes weken worden de deelnemers intensief klaargestoomd door professionele gastdocenten uit het beroepenveld. Praktijkopdrachten waaronder een grootschalige co- productie met een modelabel/organisatie in Amsterdam maken hier deel vanuit. Deelnemers krijgen na het volbrengen van alle opdrachten en het participeren in de colleges een officiële certificaat in bijzijn van professionals uit het beroepsveld, vrienden en familie. De cursist met de hoogste score in opdrachten, wordt bekroond met de titel: Ambassadeur Junior Fashion College 2021~