News

De kracht van verbinding

“Jouw match in doel”

Als powerkoppel aan de slag met jouw jaar! Per kwartaal gezamenlijke online meet-ups, tweemaandelijkse inspirerende nieuwsbrieven en het jaar samen afsluiten met ‘De Kracht Van Verbinding’ strandwandeling!


Het digitaliseren van ons leren en persoonlijke ontwikkeling is al een tijdje gaande. Dat is dit jaar vanwege Corona alleen maar toegenomen. Je kon bijna voor elk onderwerp in de comfort van je eigen woonkamer een webinair of digitale lezing bijwonen. Ideaal zou je zeggen.

Naar aanleiding van de feedback op onze recente workshop “De kracht van Stilstaan” en onze eerdere ervaringen met trainingen, zien wij echter ook het belang van de interactie voor ons leren en persoonlijke groei.
Werken aan je doelen met gelijkgestemden werkt enorm motiverend. Het delen van persoonlijke verhalen, hardop reflecteren, sparren over de nodige actiestappen. En dit allemaal in de nabijheid van de menselijke verbinding. En laten wij daar nu juist ook zo een behoefte aan hebben.

Dus dat is wat wij gaan faciliteren!
Kun jij voor 2021 wel wat ondersteuning gebruiken bij het behalen van jouw doelen? Dan is dit voorstel wellicht iets voor jou. Aan de hand van jouw motivatie en te behalen doelen wordt jij gematcht met jouw power duo. Jullie trekken samen op en zorgen – met ondersteuning van ons – voor elkaar.


Gelet op de verscherpte maatregelen trappen wij digitaal het jaar af voor de verdere kennismaking en spelregels. Voor die extra motivatie, tips & trics of schop onder de kont ontvang je maandelijks van ons een powermail. Per kwartaal maken wij de balans op en ontmoeten we elkaar in de digitale omgeving (voor zolang dat nodig blijkt). Aan het eind van het jaar vieren we live (gaan we stiekem maar wel van uit) al onze successen met een power borrel!

Update: de tribe/groep ‘De kracht van verbinding’ is reeds begonnen.

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail