News

11 JAAR BUREAU YAN

Dat ik de eerste vijf jaar zou overleven klonk als een sprookje toentertijd. Nu 11 jaar verder en het voelt als een zegen om tot de dag van vandaag conceptuele en creatieve ideeën tot leven te brengen. Van EXCEPTION tot aan Amsterdam Fashion College en duurzame mode projecten. Met partners, locaties, maar bovenal met een groep gamechangers die net zoals ik in zichzelf geloven. Want daar begint ondernemerschap. Ook als een ander dat niet doet. Ondernemerschap geeft je speelruimte om in alternatieven te denken en de mogelijkheid om een deskundig netwerk om je heen te bouwen waar je vooral van kan leren en op kan bouwen. ⁣

Ondernemerschap is een proces in wording en veranderlijk. Ook in roerige tijden zoals deze. Dat ik ons 11 jaar bestaan niet samen met onze community kan vieren doet natuurlijk pijn, maar hoop doet leven. Wij hopen in goede gezondheid weer samen te komen dit jaar om – ongetwijfeld meer dan gepland – onze waardering uit te spreken naar elkaar. Samen op te trekken en mooie projecten voor de stad Amsterdam tot uitvoering brengen. ⁣
Voor nu een digitale viering van leermomenten, prestaties en de zegening dat wij dit samen mogen doen met bijzondere nieuwe makers van de stad!

WINACTIE: ⁣

Altijd al individueel begeleid willen worden binnen het ondernemerschap? Win een één op één digitale adviesgesprek met Fatima Essahsah van 60 minuten en krijg antwoorden op al jouw ondernemersvragen. ⁣
Laat via een privé berichtje weten waarom jij dit zou willen winnen. Maandag 23 maart maken wij de winnaar bekend! ⁣Volg Fatima Essahsah ook op de socials: @fatima_essahsah

Illustratie: Noortje Den Oudsten