OVER YAN

Fatima is als programmamaker, adviseur en ondernemerscoach een veelbelovende ondernemer in de culturele sector. Haar reis naar ondernemerschap begon twaalf jaar geleden. Met een bachelor Social Work op zak besloot Fatima BUREAU YAN op te richten. Fatima coacht ondernemers en schrijft programma’s voor sociale en culturele organisaties. Inmiddels negen jaar verder staat BUREAU YAN bekend als een intermediair bureau tussen bedrijven, organisaties en (jong) volwassenen. “Via BUREAU YAN zet ik kunst en mode in als middel, met als doel maatschappelijke thema’s aan te snijden. Ik zet mij in voor het diversiteitsbeleid, identiteitsvorming en integratie.” Hetzelfde geldt voor het Amsterdam Fashion College. Een alternatief onderwijsprogramma dat niet alleen perspectief en de juiste tools biedt om een bedrijf te starten, maar ook ruimte en begeleiding geeft om aan zelfontwikkeling en zelfliefde te werken. Samenwerkingspartners van BUREAU YAN zijn o.a. de Gemeente Amsterdam, Modemuze, Kunstbende Amsterdam en Netwerk Amsterdamse Helden.

In de afgelopen negen jaar heeft BUREAU YAN werkzaamheden als adviseur en projectleider ook geïnvesteerd in ontwikkeling en kennis. Als ondernemer heeft BUREAU YAN niet de illusie dat ze nu al weet hoe ze duurzaam de diversiteit binnen de Culturele- en Mode sector kan optimaliseren. BUREAU YAN doet dit al doende met externe partijen om te leren waar/hoe wij echt verschil kunnen maken.

BUREAU YAN is in te zetten voor een aantal specifieke opdrachten binnen het ondernemerschap:

Ondernemersadviseur

Als ondernemersadviseur train en begeleid ik (jong) volwassenen in het ondernemerschap. Dit varieert van praktische vragen over de belastingdienst en het KvK tot aan het ontwikkelen van een marktonderzoek, het opbouwen van een effectief netwerk, een ondernemersplan etc.
BUREAU YAN biedt de mogelijkheid om eenmalig een adviesgesprek in te plannen of je aan te melden voor ons traject ‘Ondernemen doe je zo!’ van vijf individuele adviesgesprekken.

Programmamaker

Hulp nodig bij het opzetten van een programma in teken van een cultureel en maatschappelijk vraagstuk? Dat doet BUREAU YAN graag! Als programmamaker gaat YAN aan de slag om doelstellingen om te zetten in concrete acties. BUREAU YAN staat erom bekend om naast externe opdrachtgevers eigen programma’s op te zetten in teken van ondernemerschap, community art en actief burgerschap.

Dagvoorzitter

Werken als presentatrice is een uit de hand gelopen hobby geworden! BUREAU YAN wordt regelmatig ingehuurd om een zaal vol mensen geïnteresseerd te houden in het bedrijfsleven. BUREAU YAN staat erom bekend om grote groepen te motiveren, te inspireren, haar onafhankelijkheid en representatie. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te bespreken.

Storyteller

Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in het verhaal achter BUREAU YAN. Verhalen – zowel zakelijk als persoonlijk – zijn namelijk een ideale manier om contact te maken, mensen te raken, te verleiden, zingeving of helderheid te bieden of de saamhorigheid te vergroten. Verhalen raken ons en geven betekenis. Benieuwd naar mijn verhaal als ondernemer? Neem vrijblijvend contact op.

Volg ons via social media: BUREAU YAN

Meer willen weten over onze projecten, klik hier! 

Volg altijd je gevoel. dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.

Oprah Winfrey